Sharing is Caring

Meny


Dela ut kampanjen

Bookmark and Share Pusha

Captain Blood - a doctor turned pirate

Blodgivning och länkar

För mer information om blodgivning, se våra externa länkar:

sharing logo

Nyheter

14 februari 2009

Missa inte alla hjärtans dag idag! I Lund så uppmärksammas detta med Blodbussen. Kl. 11.00-15.00 möts Blodcentralen Skånes blodbuss och Stadsbibliotekets bokbuss på Stortorget i Lund.

Det blir information om blodgivning och provtagning för nya blodgivare i blodbussen. Alla nya blodgivare får en present. Det blir även tävlingar. Samtidigt visar biblioteksbussen sitt utbud och ger föreställningen Blod, sa vargen! för barn från tre till sex år, kl. 12.00 och 13.30.

12 Februari

Över hundra blodgivningar rapporterade! Det är ett resultat vi är nöjda med, eftersom det alltså rör sig om redan aktiva blodgivare som lämnat blod och anmält på rapportsidanatt så skett. Nyanmälda blodgivare har inte hunnit lämna första gången ännu, då det oftast tar 5-6 veckor innan man får lämna första gången från det att man anmält sig på blodcentralen.

Fortsätt lämna blod, och fortsätt sprida kampanjen!

6 Februari 2009

Karlstads Universitet vädjar om fler blodgivare. Blodbuss kommer finnas på plats i Gläntan på Karlstads universitet nu på tisdag, onsdag och torsdag, 10-12 februari, för att värva blodgivare. Mellan klockan 9-15 ungefär delar de ut information och vill gärna att du anmäler dig som blodgivare. Du kan dock inte lämna blod vid detta tillfälle.

Passa på att berätta om Sharing is Caring 4.5 om du är student på KAU.

5 februari 2009

Kampanjsidan har fått en ny design och nytt utseende.

2 februari 2009

Piratpartiet kontaktar samtliga riksdagspartier och utmanar dem på blodgivartävling. Föreslaget mätdatum 7 maj.

Första pris i tävlingen är en tryggare tillgång till blod i landet.

Design

Sharing is Caring | Original XHTML/CSS design by Andreas